Bagram Odmor

O Neumu...

Neum je jedino bosanskohercegovačko primorsko mjesto na obali Jadranskog mora. Omiljena je destinacija mnogih bh. građana, ali također i mnogih turista iz raznih evropskih zemalja. Mjesto raspolaže raznovrsnim i mnogobrojnim smještajnim kapacitetima, kao i različitim ostalim turističkim sadržajima koji uključuju široku gastronomsku ponudu nacionalne i internacionalne kuhinje, te morskih specijaliteta.

Za ljubitelje aktivnog odmora i noćnog života postoji raznovrsna ponuda, ali također i za one koji žele miran odmor. Neumska rivijera je, radi svog položaja, poznata po toplom i čistom moru, pogodnom za razne sportove na vodi i ribolov.

O NAMA


 Dragi Gosti,

Veliko nam je zadovoljstvo što ste odvojili svoje vrijeme i zaustavili se na našoj stranici da biste nas bolje upoznali.

Villa Bagram je porodična kuća smještena u Neumu, na samoj obali bosanskohrecegovačkog dijela Jadranskog mora. Sagrađena je i otvorena 2010. godine, u potpunosti moderno opremljena i spremna da Vam ponudi vrhunsku udobnost, funkcionalnost i zasluženi odmor.

U našoj villi, gdje se svaki gost osjeća kao u svom domu, pronaći ćete idealno mjesto za kvalitetan i opuštajući odmor.

Nadamo se da ćete nas posjetiti, a mi garantujemo da Vas nećemo razočarati.

Za rezervacije i sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite preko stranice Kontakt.

 

S poštovanjem,

Villa Bagram

O Apartmanima.....

U 8 potpuno renoviranih i opremljenih apartmana očekuje vas:

  • Dovoljno prostora (~38m²)
  • Spavaća i dnevna soba
  • Opremljena kuhinja
  • Vlastito kupatilo
  • Balkon
  • Parking mjesto/apartman

Za pregled kompletnog sadžaja apartmana kliknite ovdje!

Privatnost podataka i korištenje kolačića

Ovaj website koristi kolačiće u cilju prikupljanja informacija o posjetiocima. Klikoma na dugme "Prihvatam" potvrđujete da se slažete s Pravilima i uslovima korištenja ovog website-a.