Bagram Odmor

O Neumu...

Neum je jedino bosanskohercegovačko primorsko mjesto na obali Jadranskog mora. Omiljena je destinacija mnogih bh. građana, ali također i mnogih turista iz raznih evropskih zemalja. Mjesto raspolaže raznovrsnim i mnogobrojnim smještajnim kapacitetima, kao i različitim ostalim turističkim sadržajima koji uključuju široku gastronomsku ponudu nacionalne i internacionalne kuhinje, te morskih specijaliteta.

Za ljubitelje aktivnog odmora i noćnog života postoji raznovrsna ponuda, ali također i za one koji žele miran odmor. Neumska rivijera je, radi svog položaja, poznata po toplom i čistom moru, pogodnom za razne sportove na vodi i ribolov.

DOBRO DOŠLI U NEUM I VILLU BAGRAM!


Provedite odmor u našim potpuno opremljenim apartmanima ville smještene na samoj obali i samo 30m udaljenoj od šljunčane plaže.

Također, nalazi se u mirnom dijelu Neuma, što garantuje ugodne noći i relaksirajući san, bez buke Neumskog noćnog života i disko klubova, ali je ipak i dovoljno blizu centru grada do kojeg se pješačkom stazom dolazi za 10-ak minuta lagane šetnje.

U okolini i blizini Ville možete pronaći veći broj raznih restorana, picerija i kafića, sa bogatom i raznovrsnom ponudom morskih specijaliteta, nacionalne i internacionalne kuhinje i pića.

Sa namjerom promocije naše Ville i njenih smještajnih kapaciteta i usluga, tokom zimskih i proljetnih mjeseci nudimo vam smještaj u našim apartmanima po jedinstvenoj promotivnoj cijeni od samo 50 KM po apartmanu!

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet našeg smještaja i usluge po Europskim standardima!

O Apartmanima.....

U 8 potpuno renoviranih i opremljenih apartmana očekuje vas:

  • Dovoljno prostora (~38m²)
  • Spavaća i dnevna soba
  • Opremljena kuhinja
  • Vlastito kupatilo
  • Balkon
  • Parking mjesto/apartman

Za pregled kompletnog sadžaja apartmana kliknite ovdje!

Privatnost podataka i korištenje kolačića

Ovaj website koristi kolačiće u cilju prikupljanja informacija o posjetiocima. Klikoma na dugme "Prihvatam" potvrđujete da se slažete s Pravilima i uslovima korištenja ovog website-a.